Lydmeditation og klangbad

En lydmeditation baserer sig på lyde fra synge- og krystalskåle, gong, og andre meditative instrumenter. Vibrationerne fra syngeskålene skaber en naturlig afspændthed i kroppen og nervesystemet, som er en væsentlig faktor for at kunne meditere. Når vi er afspændte er vores sanser mere åbne, og vi er i stand til at være opmærksomme og nærværende på en helt anden måde, end når vi er anspændte.
Klangene fra skålene skaber et neutralt fokuspunkt til at stilne tankerne. Der igennem kan vi opnå en dybere indre ro.

Et klangbad er en lydlig healingsrejse, som foregår liggende behageligt, mens lyde fra synge- og krystalskåle, gong, etnisk tromme, klokker, sansula, rainstick og andre finurlige instrumenter støtter kroppen i at spænde af og sætte flow i energien ved at rense ud, tilføre og cirkulere ophobet energi. Klangbadet kan hjælpe med at få indsigter i temaer der er svære, åbne for nye veje at gå, bringe ressourcer frem til at manifestere det man ønsker og ikke mindst åbne for vores dybere essenskvaliteter som fred og kærlighed.

Du kan her lytte til en lydmeditation her.

Lydmeditation og klangbad kan bestilles til at foregå, hvor der er rum og tilpas stilhed.
Ønskes en meditative koncert, så samarbejder jeg med min mand Gert Bach under navnet Lyden af Stilhed. Vi har mange års erfaring i at lave koncerter særligt i kirker og kombinere også med lydmeditation og klangbad hvis det ønskes. www.lydenafstilhed.dk

Hvis du vil se kommende meditative koncerter, kan du følge med her.