Åbn for din stemme og lydens healende kraft – 4 gange – mandage kl. 17.30-20.30 – opstart 14. november

Pris for alle 4 gange 999kr.  
Tilmelding på SMS 42761122, hvor du skriver opstarts dato og forløb, samt navn og e-mail adresse. Jeg sender efterfølgende en faktura med betalings info.

Beskrivelse

Er du nysgerrig på hvordan lyd kan kan have en positiv effekt på krop og sind, og har du mod på at åbne dig for din egen stemme i samklang med andre ?
Inspireret af min uddannelse hos Githa Ben-David og min egen 10 års erfaring med at bruge lyd til meditation og healing, inviterer jeg til at vi sammen udforsker vores stemmer og lydens potentiale.
En mulighed for at bruge din stemme til at frisætte uforløste traumer og udfordringer og få mere lethed og glæde i dit liv.
Vi starter med en meditativ intuning, hvor du får mulighed for at mærke hvad der rører sig i dit indre landskab og for at sætte dig en intention for aften.
Dernæst vil vi åbne til kroppen med let yoga, åndedrætsøvelse og øvelser for stemmen.
Vi vil sammen synge AHHHH (Tonen fra Himlen) og der vil i løbet af aften være åben rum for individuel syng fri sessioner, hvor du får støtte til at frisætte det som du ønsker at få forløst.
Aften kan også indeholde lydhealingsøvelser evt. 2 og 2 og Hung Song, hvor du healer dig selv med din egen stemme samt klangbad fra bl.a. synge-og krystalskåle.
Vi holder en mindre pause undervejs, hvor du kan spise din egen medbragte mad.
max 6 deltager – afholdes ved minimum 3 deltagere
Datoer: 14. november – 28. november – 12. december – 9. januar
Det kræver ingen erfaring med sang, blot modet til at lade din stemme få plads.
Jeg glæder mig til at lade vores stemmer udfolde sig sammen og frisætte energien🙂

Foto: Chris Nunan