Lydmeditation og klangbad – søndag d. 5. marts kl. 11.00-12.30

Pris og Betaling: 160 kr.
SMS til mobil 42 76 11 22 dit navn og mail adresse samt hold navn– Du får efterfølgende en tilbagemelding på om der er plads og jeg sender en faktura som du bedes indbetale for at sikre din tilmelding.
Betalingen er bindende. Ved forhindring er du velkommen til at give pladsen til en anden, blot jeg får besked herom.

 

Varenummer (SKU): workshop002-2-1-1 Kategori:

Beskrivelse

Lad lyde og vibrationer fra gong, synge- og krystalskåle, vokal og andre meditative instrumenter hjælpe dig med at slippe det, som du ikke længere har brug for, og få kontakt til din hjemmefrekvens, hvorfra du kan mærke hvad der er sandt for dig.

Formiddagen vil være delt op i 2:

  1. En siddende lydmeditation på ca. 20 min. hvor du bliver guidet til at lade lydene være dit fokuspunkt som du kan vende tilbage til igen og igen.
  2. Et klangbad som er en lydlig healingsrejse, der foregår liggende på bløde uldmåtter. Klangbadet støtter kroppen i at spænde af og sætte flow i energien ved at rense ud, tilføre og cirkulere ophobet energi. Klangbadet kan hjælpe med at få indsigter i temaer der er svære, åbne for nye veje at gå, bringe ressourcer frem til at manifestere det man ønsker, og ikke mindst åbne for vores dybere essenskvaliteter af fred og kærlighed.

Alle kan deltage uanset kendskab til meditation.
Har du ikke prøvet det før, så tag en ven med og få en oplevelse sammen som I ikke glemmer foreløbig 🙂

Pris 160 kr.

10 pladser

Kom i god tid – døren åbnes 15 min. før

Medbring egen yogamåtte/lagen, tæppe og pude.