Giv slip på stress med klangmassage


Klangmassage
er en massage- og terapiform, hvor jeg benytter syngeskåle, som placeres på og omkring kroppen, mens du ligger fuldt påklædt på en behandler-briks. Skålene slås an med en filtkølle og en længerevarende blid lyd forplanter sig i kroppen og rummet. Vibrationerne fra syngeskålene har en dyb afspændende virkning i kroppen og nervesystemet. Det frigiver ophobet stress, støtter kroppen i at genskabe balance og skaber en dybere indre ro.

Jeg kan også kombinere klangmassage med vokal lydhealing, hvis det findes relevant – se beskrivelse længere nede.

Læs mere om klangmassagens virkning i følgende pilotprojekt: Klangmassageterapi og det autonome nervesystem.

Syngeskåle er håndsmedede i Nepal, og består af 7 ædelmetaller samt nogle blandingsmetaller.

Klangmassage har stor udbredelse i Tyskland og Østrig, hvor det bl.a. anvendes på hospice, hospitaler, institutioner for børn og på wellnesscentre.

En vokal lydhealing foregår rent praktisk på samme måde som ved en klangmassage, ved at du primært ligger ned på en briks fuldt påklædt. I en vokal lydhealing bliver min stemmes vibrationer det redskab, som går ind og får din energi i bevægelse, der hvor den er stagneret, en lydlig form for akupunktur. Når jeg mærker/hører “forstoppelse” et sted, finder jeg intuitivt frem til de lyde, som kan få energien til at flyde igen.

Vokal lydhealing er et mildt og kraftigt værktøj og kan hjælpe dig med at slippe fysiske spændinger og smerter samt forløse psykiske blokeringer og traumer. Nogle gange bliver min stemme et talerør for det kroppen husker, men som er fortrængt fra den normale bevidsthed og andre gange vækkes sovende kvaliteter til live. Uanset hvad du kommer med, vil du efter en session opleve indre ro,  afspændthed og bedre kontakt med din krop.

Syng dig fri er en anden måde at arbejde med lyd på, hvor du selv får mulighed for at bruge din stemme til at slippe følelsesmæssige blokeringer og gamle traumer. Forløsning som åbner til dine iboende kvaliteter som f.eks. glæde, styrke og klarhed.

At arbejde med lyd er et stærkt terapeutisk redskab som rækker udover ord og vores almindelige forståelse. Min erfaring er, at når vi gentager og sidder fast i gamle mønstre, så er det ikke nok at ændre vores måde at tænke om det på eller noget vi kan samtale os ud af, fordi det sidder som fastlåst energi i vores fysiske krop og energilegeme. Og netop her kan lydhealing være et mildt og kærligt redskab til den frisættelse, så healing og balance kan finde sted.

Ønsker du forløsning af traumer samt længervarende fysiske eller psykiske udfordringer, bedes du booke en individuel session på 90. min. under fanen terapi.

Testimonials Klangmassage

Harmoni
jeg mærkede noget da jeg gik ud af din gadedør, der var fravær af behov for at sætte øretelefonerne til og spille noget ‘baggrunds-støj’
mens jeg gik, ved søen og planetariet ku jeg mærke at støvlerne passede ualmindeligt godt at benene var, ja i harmonisk bevægelse, og alt var såre godt, med fugle mennesker, biler whatever. det var der altsammen og der var intet der forstyrrede eller tiltrak.
det fortsatte i toget og på cyklen hjem…
jo det har givet mig harmonien tilbage….
tak for i dag, det er fint at være hos dig.
Knus Palle

Jeg har været til klangmassage ved Mayaya, og det var en dyb forløsende og fredfyldt oplevelse. Jeg fik forløst nogle spændinger i ryggen og fik indsigt i nogle psykiske mønstre. Hun mødte mig på en varm og rummende måde, der fyldte mig med tryghed og lysten til at hengive mig til processen. Jeg kan varmt anbefale hende. Med kærlig hilsen Gitte Holst Larsen

Megen varme og ro. Jeg havde en oplevelse af mine energier blev samlet i kroppen. Jord forbindelse. Jeg forlod klang og lyd massagen med en større krops bevidsted og ro. Mine varmeste anbefalinger!! Mange hilsner Christina Zimmer.

 

 

Book en tid