Individuelle sessioner sammensat til dit behov

Som kan indeholde:

 • Kropsorienteret psykoterapi (kan foregå online)
  Støtte til at være i venlig og nysgerrig kontakt med det som udfordrer dig og opdage, hvor der kan skabes bevægelse og være nye veje at gå.
 • Mindfulness og Meditation (kan foregå online)
  En vej til mindre stress og mere nærvær
 • Yogaøvelser tilpasset dig (Kan foregå online)
  Få dit eget hjemmeprogram til at balancere dit nervesystem
 • Stress og smerte forløsende klangmassage
  Balancerende og afspændende klange fra syngeskåle
 • Vokal lydhealing/syng dig fri (kan foregå online)
  Forløsning af følelsesmæssige blokeringer og kontakt til hengemte kvaliteter

Min tilgang er først og fremmest at skabe et trygt og tillidsfuldt rum ved at møde dig med nærvær, indlevelse, støtte og nysgerrighed. Sammen vil vi tage udgangspunkt i det som rører sig her & nu og finde nye veje at gå til at skabe den forandring du ønsker.

Jeg arbejder integrativ dynamisk. Det betyder, at jeg tager udgangspunkt i mange forskellige psykologiske retninger og metoder, som også kan indbefatte en spirituel tilgang til livet afhængigt af, hvad der passer til dig og din process.

Jeg har et særligt fokus på sansningen i kroppen. Det er her vi mærker os selv, får kontakt til vores følelser og behov og hvorfra vi kan regulere krop og sind for ubalancer og traumer.

I sessionerne skabes der mulighed for at vokse op og vågne op. At vokse op vil sige at du modnes som menneske ved bl.a. at få integreret dine skyggesider og healet evt. traumer, som står i vejen for at du kan leve et mere autentisk liv. At vågne op vil sige at du åbner dig for en større bevidsthed end dit personlig jeg igennem meditation og andre spirituelle praksisser. Der igennem vågner en større erkendelse af livets sammenhænge, større evne til empati, betingelsesløs kærlighed og dit sande potentiale.

Book

Psykoterapi – Mindfulness – lydhealing

Facebook