Individuelle Sessioner

Individuelle sessioner sammensat til dit behov

Som kan indeholde:

 • Psykoterapi (kan også foregå over telefon/video eller som “walk and talk” hvis ønskes)
  Bevidstgørelse af dine værdier og en vej til at lade stress, angst, depression, sorg og andre udfordringer i dit liv være en døråbner til et liv i balance.
 • Stress og smerte forløsende klangmassage
  Behagelig og afspændende klange fra syngeskåle
 • Vokal lydhealing/syng dig fri
  Frigørelse af traumer og følelsesmæssige blokeringer og kontakt til hengemte kvaliteter 
 • Yogaøvelser tilpasset dig
  Få dit eget hjemmeprogram til at balancere dit nervesystem
 • Mindfulness og Meditation
  En vej til mindre stress og mere nærvær

Min tilgang er først og fremmest at skabe et trygt og tillidsfuldt rum ved at møde dig med nærvær, indlevelse, støtte og nysgerrighed. Sammen vil vi tage udgangspunkt i det som rører sig her & nu og finde nye veje at gå til at skabe den forandring du ønsker.

Jeg arbejder integrativ dynamisk. Det betyder, at jeg tager udgangspunkt i mange forskellige psykologiske retninger og metoder, som også kan indbefatte en spirituel tilgang til livet afhængigt af, hvad der passer til dig og din process.

Min værktøjskasse består bl.a. af psykoterapi, kognitiv terapi, traume terapi, tegneterapi, familieopstilling, “indre barn”, skyggearbejde, afspænding, mindfulness, meditation, Heart Math, yogaøvelser, energiøvelser, åndedrætsøvelser, lydhealing og klangmassage.

I sessionerne skabes der mulighed for at vokse op og vågne op. At vokse op vil sige at du modnes som menneske ved bl.a. at få integreret dine skyggesider og healet evt. traumer, som står i vejen for at du kan leve et mere autentisk liv. At vågne op vil sige at du åbner dig for en større bevidsthed end dit personlig jeg igennem meditation og andre spirituelle praksisser. Der igennem vågner en større erkendelse af livets sammenhænge, større evne til empati, betingelsesløs kærlighed og dit sande potentiale.

 

Psykoterapi – Mindfulness – lydhealing

Facebook