Yin Yoga – 12 torsdage kl. 19.00-20.30 – Hold opstart 5. september – PT venteliste – kontakt for venteliste

kr. 1.560,00

Pris og Betaling: 1560 kr.
SMS til mobil 42 76 11 22 dit navn og mail adresse samt hold navn– Du får efterfølgende en tilbagemelding på om der er plads og jeg sender en faktura som du bedes indbetale for at sikre din tilmelding.
Betalingen er bindende. Ved forhindring er du velkommen til at give pladsen til en anden, blot jeg får besked herom.

 

 

Beskrivelse

Yin yoga er en blid, mindful og afspændende yogaform, hvor du har god tid til at komme ind i og være i hver yogastilling. Fokus er at få musklerne til at slappe af så bindevævet kan strækkes og blive mere smidigt.
Et stift bindevæv kan forårsage smerter og øger risiko for skader.
Mens du ligger i yogastillingerne vil unikke klange og vibrationer fra syngeskåle støtte dig i at afspænde kroppen og stilne sindets mange tanker.
Kombination af klang og yin yoga vil støtte dig i at skabe en god balance i dit nervesystem og gøre dig mere modstandsdygtig over for stress og fysiske skavanker.
Session afsluttes med en lang lydlig afspænding.

12 torsdage med start  5. sepember og sidste gang 12. december (ingen undervisning d. 12. september – 17. oktober – 28. november )

Plads til 9 deltagere.

Pris: 1560kr.

Døren åbnes kl. 18.45

Medbring gerne egen yogamåtte og tæppe.

OBS: Der forefindes kat i vores hjem, men den er ikke til stede i rummet, hvor der afholdes yoga

Til Info: På tidligere rejser i udlandet som mindfulness og yogainstruktør har jeg erfaret, at modne mænd uden erfaring med yoga ofte bliver glade for den form for yoga. Der er god plads til at være uerfaren, og der tages hensyn til de fysiske udfordringer og skavanker, der kan være